Enmedio

CAST

Globos Reflectantes-Camara Fiesta-CierraBankia

Reflectantes // Fiesta Cierra-Bankia

Som un grup de professionals de la imatge (dissenyadors, fotògrafes, cineastes, artistes) que, insatisfets per la manca de connexions entre l’art i l’acció política, hem decidit abandonar el nostre terreny habitual de treball i situar-nos enmedio, en cap lloc determinat i en tots alhora . Des d’aquí explorem la potència transformadora de les imatges i els relats. Ho fem mitjançant espectaculars intervencions, utilitzant tot allò que tenim a la nostra disposició: fotografia, mitjans de comunicació, disseny… així és com creem interferències en el relat dominant; interrupcions en l’explicació oficial del món. Si encara vols saber més sobre nosaltres, clica aquí.

TAF!

Deportation Class - AirEuropa 02El Taller de Acción Fotográfica (TAF!) és un espai, oberto peel col·lectiu Enmedio, d’acció i pensament sobre la fotografia aplicada a la intervenció urbana  a l’activisme social.

Pels seus tallers, coordinats per Oriana Eliçabe, fotògrafa i membre d’Enmedio des de la seva creació, han passat més de 200 persones creant accions fotogràfiques col·lectives basades en les seves aportacions i interessos a partir del malestar social localizat en cada lloc on s’ha portat a terme. El seu objectiu principal és intervenir en el relat dominante, treballant sempre des de l’empoderament i no des de la victimització del col·lectivo representat. Segueixi el TAF! i veuràs de què és capaç una fotografia.