Presentació – Edició 2015

CAST / ENG

Banner-sense-text-IJFCLes I JORNADES DE FOTOGRAFIA CONTEMPORÀNIA es presenten com a un espai expositiu per al debat teòric al voltant de la diversitat de principis i tendències que la fotografia artística manifesta tant en el seu àmbit com en el del món de l’art contemporani.

D’origen i sentit interdisciplinari, i organitzades amb caràcter biennal per l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), les Jornades comptaran amb la col·laboració d’artistes, teòrics i pensadors, que amb les seves experiències, estudis i idees aportin respostes, interrogants, afirmacions o qüestionaments sobre el nostre present fotogràfic.

En aquesta primera convocatòria, les Jornades pretenen analitzar la imatge fotogràfica a partir dels següent recorregut: de l'”aura” de Walter Benjamin a la fusió dels gèneres fotogràfics. Diàlegs entre la Modernitat i la Postmodernitat, entre la Fotografia creativa i Fotografia plàstica.

Entrada lliure // Aforament limitat
#fcontemporania2015COMISSARIAT

Departament d’Activitats Culturals de l’IEFC, Carles Costa i Llorenç Raich.

ORGANITZACIÓ

IEFCL’INSTITUT D’ESTUDIS FOTOGRÀFICS DE CATALUNYA (IEFC) és una Associació Cultural sense ànim de lucre. Des de la seva fundació, l’any 1972, ha tingut com a finalitat la promoció i divulgació de la fotografia en tots els seus àmbits, amb una filosofia d’entitat de servei públic.